Waarom wij bestaan

In een wereld waarin het steeds makkelijker is om nieuwe klanten te bereiken, wordt de waarde van loyale klanten vaak onderschat. Tankey is hierin een tegenbeweging. Samen met onze partners belonen we loyale klanten op een manier die telt: door flinke kortingen te bieden, direct aan de pomp.

In de markt zien we loyaliteitsprogramma’s die niet relevant zijn voor klanten. Tankey doet het anders: wij zijn een loyaliteitsprogramma waarbij de klant centraal staat. Dit doen we door het gebruik van nieuwe technologie in onze app, en door verschillende partners in één loyaliteitsprogramma bij elkaar te brengen. Zo wordt de korting steeds hoger en het programma aantrekkelijker!

 

De oprichting van Tankey B.V.

Tankey is opgericht door Eva Oudshoorn en Paul Akass, vanuit het Europese energiebedrijf Innogy. Aanvankelijk was Tankey een samenwerking tussen energiedirect.nl (een Innogy merk) en Tamoil Nederland, maar al snel bleek dat Tankey grotere ambities had. Na een jaar is Tankey B.V. opgericht, een zelfstandig bedrijf. Zo kunnen we volle kracht vooruit met het verbeteren van ons product, en het aantrekken van de juiste partners en investeerders.

Ons afgelopen jaar

Met ons kleine team hebben we in het afgelopen jaar veel bereikt: er zijn inmiddels bijna 400 aangesloten tankstations, we hebben CO2 compensatie ingevoerd in de app, er zijn nieuwe partners aangesloten, de klantenservice staat, en we hebben de technologie achter de app verbeterd. Maar we zijn nog lang niet klaar - er staan voor de komende tijd nog veel dingen op onze verlanglijst. Gelukkig zijn we in Nederland op de perfecte plek om onze grote ambities waar te maken: dit is een hotspot voor concepten rond digitale ontwikkeling, fintech en loyaliteit!

Samenwerken voor hogere kortingen

Tankey gelooft in het maken van verbindingen. Want verbindingen maken dingen sterker. Daarom hebben we Tankey opgezet als een coalitie van meerdere partners, zodat loyale klanten steeds meer kortingen kunnen stapelen. Zo wordt Tankey steeds leuker voor klanten! Samen met onze klanten en partners blijven we zoeken naar manieren om ons aanbod en onze app te verbeteren. Wil je hier graag aan bijdragen - als partner of in het Tankey team? Neem dan contact met ons op!

Zo veel mensen om te Bedanken

Achter het succes van Tankey staat een grote groep mensen. Zonder jullie zouden we niet zijn waar we nu staan! Namens het hele Tankey team: Bedankt voor al jullie bijdragen, groot en klein!

Back to Top
WordPress Lightbox