Tankey: jouw trouwe klanten
direct beloond!

In een wereld waarin het steeds makkelijker is om nieuwe klanten te bereiken, wordt de waarde van loyale klanten vaak onderschat. Tankey is hierin een tegenbeweging en beloont trouwe klanten op een nieuwe, directe manier. Samen met onze partners en unieke technologie, belonen we loyale klanten op een manier die telt: door flinke kortingen te bieden, direct aan de pomp.

Tankey is opgezet als een multi-partner programma: door verschillende partners samen te brengen creëren we zo de sterkste voordelen voor klanten en voor onze partners. Hoe meer partners meedoen, hoe groter de korting voor de klant, en hoe groter de voordelen voor al onze partners. Ondertussen zorgt Tankey voor een stabiele technologie en toevoeging van nieuwe features die de app nog interessanter maakt voor klanten. Zo bouwen we samen aan een nieuw loyaliteitsprogramma voor onze partners en hun klanten!

Voordelen voor Partners

Met Tankey bundelen we de krachten van verschillende partners. Dit resulteert in verschillende voordelen, voor onze klanten én voor onze partners. Ben je een brandstofnetwerk en wil je je verkoop verbeteren? Of ben je een bedrijf dat méér wil betekenen voor je loyale klanten? Wil je de digitale ontwikkelingen in de markt beter benutten? Dan ben je bij Tankey aan het juiste adres.

LOYALITEIT

Behoud je klanten en verhoog de klantwaarde. Bouw met Tankey aan positieve klantrelaties en een versterking van je merk.

NIEUWE KLANTEN

Door de krachten van partners te bundelen biedt Tankey je toegang tot een steeds groeiende groep potentiële nieuwe klanten.

INZICHTEN

Tankey biedt partners nieuwe klantinzichten. De basis om je dienstverlening nog beter aan te laten sluiten bij de klant, of te werken aan innovatie.

NIEUW KANAAL

Met Tankey heb je een nieuw kanaal in handen. Creëer positieve interactie-momenten en verras je klanten met de voordelen van Tankey.

Wat onze partners zeggen

'Met Tankey is VARO deelnemer geworden van een innovatief loyaliteitsprogramma. Met Tankey leren we onze klanten nóg beter kennen, en kunnen we onze klanten direct belonen met een scherpere prijs en een relevante propositie. En dat volledig digitaal! Door de samenwerking met andere Tankey partners, blijft het totale programma groeien en creëren we samen nieuwe mogelijkheden voor alle partners!'

'Als de #1 challenger in de energiemarkt zijn wij continu bezig om energiezaken op een slimme manier makkelijker en goedkoper te maken voor onze klanten, binnen en buiten hun huis. Door samen te werken met Tankey kunnen wij ze eenvoudig direct korting bieden aan de pomp, een mooie service die goed bij ons merk past!'

‘Tamoil heeft in Tankey een ware partner op het gebied van loyaliteit gevonden. Door met verschillende partijen uit diverse branches krachten te bundelen onder de Tankey paraplu kan de consument een uniek aanbod worden gedaan, dat zonder samenwerking niet mogelijk is. ‘

Waarom samenwerken?

Samenwerken met Tankey levert resultaat op voor jouw organisatie! We werken met partners in vele sectoren, en we zijn er om u te helpen uw doelen te bereiken.

Contact us
Back to Top
WordPress Lightbox